IsolaCinema - KinoOtok » uganka

v: uganka

nagradna babica!

Petek, November 12th, 2004
babica

Zanima nas:
ime in priimek ruske igralke, ki nastopa v filmu Babica v vlogi hčerke Lize. Za pomoč: igralka je bila gostja na??ega festivala v Izoli. Med pravilnimi odgovori bomo najhitrej??ega in ??e dva po izbiri usode nagradili s po dvema vstopnicama za bo??ično predpremiero Babice 22-ega decembra v Kinodvoru, uradna premiera, na kateri bo 12. januarja na kateri bo prisotna tudi iskana igralka.
Odgovore po??ljite na: web@isolacinema.org

re??itev uganke ??t. 2 in nova uganka

Ponedeljek, Maj 24th, 2004

Uganka ??t. 2 je uspela, kinokamp pri svetilniku je dobil svoje ime: ?�KAMP. Avtor imena in veliki zmagovalec uganke je priznani slovenski re??iser, ki nam je poleg ?�kampa dal tudi Pre??erna in ??e marsikaj - Franci Slak. Skladno svojemu ugledu se je Franci odpovedal nagradi - festivalski kartici - v korist nadobudnih filmofilov. Preostali sodelujoči dobijo 5 brezplačnih vstopnic po svojem izboru.

Uganka ??t. 3 spra??uje: Dva re??iserja imata na prvem festivalu Kino Otok v uradnem programu dva filma. Katera sta ta dva re??iserja? Nagrada sta dve vstopnici za vsako predstavo filmov teh dveh re??iserjev ( med drugimi tudi za letni kino!). Ker je festival pred vrati je rok kratek - do torka 25.5 do 20h59!
Odgovorje sprejemamo na vanja@isolacinema.org
Ob svojih glasovih pustite tudi telefone, da vas a??urno obvestimo!
Se vidimo v Izoli!!

uganka #2

Petek, Maj 7th, 2004
pod borovci na pla??i

Tokrat bomo uganko nekoliko obrnili v kreativno smer, ki nekaterim očitno zelo ustreza. Kot je znano, bodo imetniki FESTIVALSKIH KARTIC imeli mo??nost brezplačnega bivanja v prilo??nostnem KINOKAMPU, bodisi v svojih ??otorih, bodisi v velikem skupnem ??otoru. KINOKAMP bo postavljen pod borovci na ekskluzivni lokaciji izolske pla??e pri svetilniku in bo nudil najbolj pristno do??ivetje filmskih počitnic, ki jih obljublja KINO OTOK. Ker KINOKAMP ni najbolj posrečeno ime, vas spra??ujemo po va??ih predlogih: i??čemo torej njegovo novo ime!

Va??e predloge po??ljite na web@isolacinema.org najpozneje do 14. maja točno opoldne! Najbolje zvenečega bomo nagradili z novim poimenovanjem in nagrado. Nagrada je – FESTIVALSKA KARTICA, seveda!

uganka razre??ena!

Torek, Maj 4th, 2004

Prva uganka, ki smo vam jo zastavili, je bila očitno prelahek zalogaj. Do danes smo prejeli kopico pravilnih odgovorov, prva pa je bila ??e gospodična v soboto, 1. Maja.

??al napačen, a najbolj poetičen med odgovori se je glasil:

“Modrina v sliki in besedi”.

Fotografija upodablja - če kljub vsemu niste ugotovili - ‘izolsko ribico’, oziroma njeno maketo. Ribica je seveda maskota festivala, kmalu pa se bo pojavila tudi na suhem, pred vhodom v občino Izola. O podrobnostih instalacije te pre-dimenzionirane ribice bomo poročali v naslednjih dneh, naslednja, mnogo te??ja uganka pa prihaja ta petek, 7. Maja.

Spletna stran Kino otoka 4


Kliknite sem!

urnik in programski list kino otoka 4!


Kliknite sem! (.pdf, 660kB)

otoška priloga v primorskih novicah

Kliknite sem!

otoška galerija 2006:


Kinootok - Isolacinema gallery

otok 06 v filmih vesele kamere!Vesela kamera 1 [.mpg, 9 Mb]


na Kino Otoku 3 so bili: