IsolaCinema - KinoOtok » video na pla??i:

video na pla??i:

Panorama: Ljubezen

Asociacije: prostitucija, sanje, sex, netoleranca

 • ObiskObisk / Ziyaret, Didem Erayda, TURÄ?IJA, 2004, 19′
  Kaj so sanje? Mlada ??enska sanje razkrije psihiatrinji in zdijo se ji resnične. A vendar, kaj je sploh resnično? Tega se mlada ??enska najbolj boji. Pome??ati sanje z resničnostjo.
 • Kako čutimKako čutim / How I feel, Goncalo C. Luz, PORTUGALSKA, 2005, 19′
  Sarah in George se nekaj časa po ločitvi prvič spet srečata. George pogre??a Sarah in si ??eli spet biti z njo. Saro je strah, da bo vse znova tako, kot je bilo, preden sta se raz??la. Poskusita znova, a Sarah ni zadovoljna. George postane nestrpen. Sarah razlogov ne zna definirati bolje, kot jih je enkrat ??e…
 • Masha MomMasha Mom, Micha?? Bukojemski, POLJSKA, 2003, 35′
  Januar 1996. V Moskvi ??iveči lezbijki se odločita imeti otroka. Iskanje darovalca je te??avno, poskusi oploditve neuspe??ni. Kdo lahko pomaga? Bo re??iser dokumentarnega filma doniral seme? Kako daleč sme poseči umetnik v svoje delo?Ali bo Mashi na koncu le uspelo oblikovati dru??ino brez mo??kega?
 • BRÄ?V, Barbara Kelbl, Viktor Bertoncelj, Nina Kozinc, 2004, 19′
  Film bele??i izpovedi tarč nasilja v Sloveniji: lezbijke, Afričana, Romkinje, gejevskega aktivista in igralca, ki je igral homoseksualca v televizijski nadaljevanki. Bele??i dogodke, ki jih nismo hoteli videti, ali kot v filmu pravi Michel: »Jaz osebno rečem, da ni nič huj??ega kot slep človek, ki nima z vidom nobenih te??av.
 • Same peticeSame petice / Sve 5!, Dana BudisavljeviÄ?, HRVA? KA, 2004, 46′
  Hrvatica Lidija ima 37 let. Stara 19 let je od??la v Amsterdam, kjer so ji obljubili slu??bo natakarice. Kot ??tevilna druga dekleta iz Vzhodne Evrope je končala za eno od vitrin v amsterdamski rdeči četrti. Po 15 letih je pri??la domov, da bi začela novo poglavje, a v domovini je pot k normalnemu ??ivljenju zaprta.

Edit this entry.