IsolaCinema - KinoOtok » 2004 odzivi medijev

2004 odzivi medijev

Prihodnje leto bomo preprosto rekli ‘gremo na Otok? In vedeli bomo, kaj imamo v mislih.

Finance

In vsi gostje so ves čas na voljo tako kolegom kot kateremukoli obiskovalcu za izmenjavo mnenj ali skodelico pogovora. Prav ta podrobnost je, sodeč po njihovih izjavah, ena od svetlih točk izolskega festivala, ki ga ne obremenjuje nikakr??na formalnost ali zapetost, ki sta tako značilni za večje podobne prireditve v tujini.

Primorske novice

Dva neprespana dneva sta ??e za nami, prav tako mnogo odličnih filmov! Te vrstice lahko razumete kot zadnji poziv za Izolo, festival se namreč zaključuje z ??urom na pla??i pri svetilniku v soboto, 29. maja! Za precej drugačen in raznolik vikend torej palce v zrak in ??topat na morje!

www.zvpl.com

Pa ga je Slovenija le dobila! Filmski festival, kakr??nega je dolgo pogre??ala in kakr??nega si je marsikdo ??elel, ko je v poletnih večerih sedel na motovunskem toplem kamnu ali srkal pivo pred sarajevskim Obala Meeting Pointom. Torej nekaj takega, kar te (pa ne samo zaradi dobrega programa) ‘kupi’ in ti ‘kupi?? nazaj’.

Nedelo

Prijazno obmorsko mestece, na osrednjem trgu letni kino, nedaleč stran obala ponuja zavetje od prihajajočega poletja razgretim glavam, da se staknejo in skupaj presedijo noč – romantično kot v kak??nem filmu.

Nedeljski dnevnik

Veliki filmi v malem mestu!

Sobotna priloga

Malo obmorsko mestece je dobilo nov vonj – ??e prvi dan festivala je bilo namreč čutiti mednarodni prepih.

Delo

Kino Otok se je tako zaključil v spro??čenem vzdu??ju vseh, ki so festival obiskali in ga v nekaj dneh ??e vzljubili.

TV Koper

Prvi festival Kino Otok je zastavljen tako dobro, da bi bilo res ??koda, če se ne bi prijel in močno popestril filmskega dogajanja na na??ih tleh.

Mag

Edit this entry.