IsolaCinema - KinoOtok » 2004 » Junij

Junij, 2004

KINO OTOK - ISOLA CINEMA 2004 CATALOGUES AND PROGRAMME

Ponedeljek, Junij 28th, 2004

The Slovene/English 2004 Catalogue ( pdf, 1.85 MB)
The English Catalogue 2004 (doc, 278 KB)
The Slovene/English 2004 Programme ( doc, 3 KB)
Slovenski katalog 2004 (doc, 532 KB)

D??UBOKS

�etrtek, Junij 17th, 2004

Film ni le zaporedje podob, ki nas zgolj s prezenco svoje figuralike pripravijo do kontemplacije o na??ih najglobljih čustvih; film nas do smeha, joka in do razmi??ljanja o nekih davnih, o nekih - v to smo ??e skoraj verjeli - pozabljenih strasteh popelje tudi s pomočjo ti??ine, zvokov, kakofonij, melodij in harmonij; ko ostanemo sami s seboj, kinodvorano in svojimi mislimi.

Zato d??uboks. Kot če??nje s torte nekega oddaljenega pekovskega mojstra so z nami melodije, ki so vsaka na svoj način pripomogle k temu, da smo nekatere filme vzljubili, nekatere odklonili, do nobenega pa nismo ostali ravnodu??ni.

poročilo s prijateljskega festivala

Sreda, Junij 16th, 2004

Potovanje v Innsbruck je bilo predvsem srečanje s prijatelji, z organizatorji festivala, s katerimi je izolski Kino Otok ??e v prvem letu vzpostavil posebno festivalsko kooperativo ter nekaterimi avtorji in filmskimi spremljevalci, ki so bili prav tako del rojstva Kino Otoka.
» beri dalje

innsbruck

Sreda, Junij 9th, 2004

kooperativa izola-innsbruck

Danes se v Innsbrucku začenja 13. mednarodni filmski festival, ki v partnerstvu z na??im Kino Otokom tvori posebno festivalsko kooperativo.
Vse o programu in dogajanju na festivalu si lahko ogledate na festivalski spletni strani: http://www.iffi.at
V Innsbruck je ??e odpotovala oto??ka delegacija, ki se bo tamkaj??njemu občinstvu predstavila v petek zvečer pred posebno projekcijo filma Jana Cvitkoviča Kruh in mleko. Poleg priklona bo prenesla ??e nekaj vtisov s prvega Otoka in napovedala srečanje na Otoku prihodnje leto. Innsbruck ni daleč, zato velja vabilo vsem otočanom. Se vidimo v Innsbrucku!

otok je…

Petek, Junij 4th, 2004

vesela kamera med delom

Jutri, v nedeljo 6.6. bo na TV Koper - Capodistria ob 18.00 predpremierno predvajan filmski pridelek Vesele kamere o 1. festivalu Kino Otok - Isola Cinema z naslovom OTOK JE…

48 minut tovari??tva in spominov ter unikatnih izdelkov gojencev te vesele filmske delavnice za vpogled in spomin na rojstvo nekega festivala. Poglej in povej naprej!
» beri dalje

Spletna stran Kino otoka 4


Kliknite sem!

urnik in programski list kino otoka 4!


Kliknite sem! (.pdf, 660kB)

otoška priloga v primorskih novicah

Kliknite sem!

otoška galerija 2006:


Kinootok - Isolacinema gallery

otok 06 v filmih vesele kamere!Vesela kamera 1 [.mpg, 9 Mb]


na Kino Otoku 3 so bili: