IsolaCinema - KinoOtok » FESTIVALSKI ─?ASOPIS IN FESTIVALSKI RADIO

FESTIVALSKI ─?ASOPIS IN FESTIVALSKI RADIO

Pod medijskim pokroviteljstvom Primorskih novic je Kino Otok ??e lani dobil svoj festivalski ─Źasopis Dnevni Otok. Izhaja v ─Źasu festivala in spremlja vse festivalske aktivnosti: prina??a intervjuje z gosti, reporta??e, poro─Źila iz novinarskih konferenc (─Źeprav so tudi te v Izoli vselej dostopne vsem, ki jih zanima pogovor o filmu), zapise o filmih, festivalski dnevnik, napovedi sporeda, vremena, festivalskih ustvarjalnic in zabav.

V Kinoplusu (od meseca maja pa tudi v prilogi TV Okno) pa izhaja Mese─Źni Otok, v katerem lahko prebirate vse o tem, kaj ekipa festivala in na??i gostje – stari in tisti, ki ??ele pridejo – po─Źnemo ─Źez leto. Poro─Źila iz tujih festivalov, sklepanje novih prijateljstev in partnerstev, a tudi obvestila o festivalskih zabavah Pojo─Źi Otok. Vam je u??el? Brez skrbi, peli bomo tudi v Izoli.

V sodelovanju s koprskim radiom Capris bomo letos ponovno zagnali festivalski radio. Ta domuje v premi─Źnem kamion─Źku z radijsko opremo in prijaznimi novinarji, ki z mikrofonom bele??ijo oto??ki utrip, vtise obiskovalcev in gostov festivala. Letos pripravljajo vrsto dodatnih akcij za poslu??alce in festivalske obiskovalce! Sicer pa se sli??imo na 87.9 MHz.

Edit this entry.