Vabilo na oto??ki veÄer v Kinodvoru

walden, 23/09/2005 v kategoriji novice

Festival Kino Otok vas vljudno vabi na prvega v ciklusu oto??kih veÄerov, ki se bo zgodil v ponedeljek, 26. septembra 2005 ob 20.00 v Kinodvoru. In kaj se bo dogajalo? V prvem planu so, kot se za festivalski veÄer spodobi, odliÄni filmi: ob 18.00 Kiarostamijev Veter nas bo odnesel s seboj, ob 20.10 Sveto dekle Lucrecie Martel, ob 22.10 pa ??e zakljuÄni film leto??njega Kino Otoka, Teroristka Santosha Sivana! V drugem planu pa kakopak dru??enje & kramljanje festivalskih privr??encev in ekipe, pivo, kavice in ostale razvade na??ega Äasa.

Tiste, ki ste na na??i mailglisti, ste dobili vabila po e-po??ti. Z iztiskano verzijo vabila si boste dana??nje filme ogledali po poloviÄni ceni. Tisti, ki ??e niste prijavljeni na na??o listo, lahko to storite na naslovu [email protected].

Vabljeni ste tudi na ostale oto??ke veÄere, ki se bodo odslej v Kinodvoru redno dogajali vsakega ??estindvajsetega v mesecih, ki nas loÄijo od naslednjega festivala Kino Otok, ki bo prihodnje leto upihnil tretjo sveÄko na torti!

Vabljeni!