kino otok vra─Źa obisk sarajevskemu festivalu

walden, 19/08/2004 v kategoriji novice

10. sarajevo film festival

V petek, 20 avgusta, se pri─Źenja Sarajevski filmski festival, ki letos obhaja deseto obletnico nastanka, kljubovanja in uspe??nega razvoja v najpomembnej??i (in obiskovalcu najprijaznej??i) filmsko-festivalski dogodek na podro─Źju nekdanje skupne republike. Kot v preteklih letih bo verjetno tudi letos najbolj zanimive filmske novosti mogo─Źe videti v sekcijah dokumentarnega in regionalnega programa, med ostalimi specifikami festivala pa omenimo koprodukcijski program Cinelink, ki je nastal v sodelovanju s fundacijo Huberta Balsa in Cinemartom, danes pa omogo─Źa izvedbo ??tevilnih filmskih projektov v regiji JV Evrope (v leto??njem izboru so tudi tri slovenske koprodukcije).
Kino otok bo v Sarajevu zastopala takoreko─Ź celotna festivalska ekipa; poleg filmskih in festivalskih dru??enj si obetamo tudi spro??─Źene refleksije prve edicije festivala in plodnih idej za prihodnost.

imenski stre??niki

walden, 18/08/2004 v kategoriji novice

─?e ste se spra??evali: odsotnosti spletne strani v preteklem tednu je botroval nesre─Źni izpad dosedanjega imenskega stre??nika (DNS) in brezskrbni poletni dnevi, ko so ─Źlove??ki resursi na po─Źitnicah. Posledi─Źno smo stran preselili k drugemu dobrotniku in upati je, da so preglavice z imenskimi stre??niki in nepri─Źakovanimi izpadi dokon─Źno pozabljene.