Jagodni izbor animiranih filmov za Oto─Źane!

walden, 9/12/2006 v kategoriji novice

Ker jugovzhodna Azijska bera animiranih filmov Oto??ke Animateke na zadnjem Kino Otoku ne more zadostiti animiranih poslastic la─Źnih Oto─Źanov in ker kitajske na ─Źetrtem Kino Otoku ne bodo ??e jutri, festival animiranega filma Animateka vabi oto??ko filmsko brigado na Svetovni jagodni izbor animiranih filmov!

V sredo, 13. decembra ob 22.10 bodo v Kinodvoru v Ljubljani na sporedu novej??i animirani filmi najve─Źjih mojstrov tega sveta, po projekciji pa nadaljujemo dru??enje v Drugi pomo─Źi!

Se vidimo!

Tretji Mednarodni festival animirnanega filma Animateka 2006

walden, 9/12/2006 v kategoriji novice

Ljubljanski Kinodvor bo med 12. in 16. decembrom prizori??─Źe tretjega Mednarodnega festivala animiranega filma Animateka. Kino Otok in Animateka sta partnerska festivala, ki si poleg letnice rojstva, delita tudi filozofijo festivalskega na─Źela ??ivega sre─Źanja ustvarjalcev in obiskovalcev ob filmski umetnosti. Animateka za razliko od Otoka prikazuje predvsem animirane filme, toda ob skorajda neobsotje─Źi distribuciji kratkometra??nih filmov v Sloveniji, se na Animateki predvajajo tudi igrani, dokumentarni in eksperimentalni kratkometra??ci. beri naprej | read more