Shaji N. Karun: Satyajit Ray Memorial talk

walden, 26/05/2006 v kategoriji novice, zapisi

Right before the start of the third edition of Isola Cinema, we received a very special message from our friend from India. It came with a special gift:

Dear friends,
I have received your information on the coming festival. It is indeed great that we work on a goal that itself is a light to remove the darkness ofour sensibility.

Shaji N. Karun beri naprej | read more

Imamo letni kino, ??kampe in filme!

walden, 26/05/2006 v kategoriji novice

Na??a prostovoljska brigada te dni opravlja svojo prostovoljno tlako in se ima med tem prav fino. V borovem gozdi─Źku ob izolskem svetilniku je ponovno zrastel kamp ?ákamp, na Manziolijevem trgu, obdanem s starodavnimi kamnitimi sredozemskimi stenami, pa v nebo sili Letni Kino Otok, ki so ga ponovno postavili nizozemski kolegi iz Openlucht Bioskoopa. Ekipa si je v─Źeraj - kot se za dan mladosti tudi spodobi! - privo??─Źila prve (in dragocene) trenutke le??ernosti ob ve─Źernem pivu, danes pa novim delovnim zmagam nasproti. Nekaj trenutkov so vsakodnevni dinamiki iztrgali festivalski fotografi, serviramo jih v nadaljevanju. beri naprej | read more

Nacer Khemir iz Innsbrucka v Pariz namesto v Izolo…

walden, 26/05/2006 v kategoriji novice

Re??iser otvoritvenega filma Dedek Aziz Nacer Khemir, iz Innsbrucka poti ??al ne bo nadaljeval proti Izoli, kot je bilo predvideno. Zaradi nepri─Źakovanih obveznosti v zvezi z nastajanjem novega filma je moral na poziv producenta odleteti v Pariz. Obljubil je, da bo Izolskemu ob─Źinstvu poslal video pozdrav in da bo za morebitna vpra??anja in odzive na voljo na svojem elektronskem naslovu, ki ga dobite pri slu??bi za goste.

Hvala za razumevanje.