dogodki ob premieri babice

walden, 8/01/2005 v kategoriji novice
  • 10. januar 2005: Predpremiera in Kino??ov ob 20.00, Kinodvor. Za predpremierno ob─Źinstvo in vse zainteresirane pripravljamo po projekciji pogovor s slavnostno gostjo, glavno igralko Babice Olgo Oni??─Źenko, ter re??iserjem filma Srce je kos mesa, Janom Cvitkovi─Źem. Za glasbo skrbijo legende ruske popevke, na klubskem platnu pa te─Źejo odlomki Olginega pomladnega obiska v Izoli ter prilo??nostna videofotografska razstava.
  • 11. januar 2005: Predpremiera v Izoli ob 18.00 in 20.00, Kino Odeon. Film bo v Izoli, kjer domuje festival Kino Otok, predstavila igralka Olga Oni??cenko.
  • 12. januar 2005: Slavnostna premiera v Kinodvoru, z gostjo Olgo Oni??─Źenko in ruskim vzdu??jem.

Premiero filma Babica spremlja akcija: ─Źe pripelje?? svojo babico (na katero koli izmed rednih januarskih projekcij) v Kinodvor, ji podarimo brezpla─Źno vstopnico.

Babica pa tudi to pot nagrajuje: Spravite svoje vtise o filmu Babica v besede in jih po??ljite na [email protected] (rok:
20. januar). Najbolj??e besedilo bomo nagradili z objavo in festivalsko kartico (ogled vseh filmov) prihajajo─Źega festivala Kino Otok 25.–29.5. 2005.

Dragi prijatelji filma in babic!

walden, 8/01/2005 v kategoriji novice

olga oni??─Źenko

Po Novem letu prihaja na redni kinematografski spored zmagovalni film prvega festivala Kino Otok po izboru ob─Źinstva – Babica ruske re??iserke Lidije Bobrove. Ob tej prilo??nosti smo v Slovenijo povabili glavno igralko Olgo Oni??─Źenko (na fotografiji, foto © Jo??e Rehberger), ki bo prisotna na predpremiernih in premiernih projekcijah v Ljubljani in Izoli.
Kot predfilm bo Babico na poti po kinematografih spremljala mesarska ljubezenska zgodba Srce je kos mesa, kratki film Jana Cvitkovi─Źa. beri naprej | read more