IsolaCinema - KinoOtok » Blog Archive » Vabilo na oto??ki večer v KinodvoruVabilo na oto??ki večer v Kinodvoru

Festival Kino Otok vas vljudno vabi na prvega v ciklusu oto??kih večerov, ki se bo zgodil v ponedeljek, 26. septembra 2005 ob 20.00 v Kinodvoru. In kaj se bo dogajalo? V prvem planu so, kot se za festivalski večer spodobi, odlični filmi: ob 18.00 Kiarostamijev Veter nas bo odnesel s seboj, ob 20.10 Sveto dekle Lucrecie Martel, ob 22.10 pa ??e zaključni film leto??njega Kino Otoka, Teroristka Santosha Sivana! V drugem planu pa kakopak dru??enje & kramljanje festivalskih privr??encev in ekipe, pivo, kavice in ostale razvade na??ega časa.

Tiste, ki ste na na??i mailglisti, ste dobili vabila po e-po??ti. Z iztiskano verzijo vabila si boste dana??nje filme ogledali po polovični ceni. Tisti, ki ??e niste prijavljeni na na??o listo, lahko to storite na naslovu info@isolacinema.org.

Vabljeni ste tudi na ostale oto??ke večere, ki se bodo odslej v Kinodvoru redno dogajali vsakega ??estindvajsetega v mesecih, ki nas ločijo od naslednjega festivala Kino Otok, ki bo prihodnje leto upihnil tretjo svečko na torti!

Vabljeni!

pusti sporo�ilo

Logged in as . Logout »