IsolaCinema - KinoOtok » Blog Archive » dogodki ob premieri babicedogodki ob premieri babice

  • 10. januar 2005: Predpremiera in Kino??ov ob 20.00, Kinodvor. Za predpremierno obńćinstvo in vse zainteresirane pripravljamo po projekciji pogovor s slavnostno gostjo, glavno igralko Babice Olgo Oni??ńćenko, ter re??iserjem filma Srce je kos mesa, Janom Cvitkovińćem. Za glasbo skrbijo legende ruske popevke, na klubskem platnu pa teńćejo odlomki Olginega pomladnega obiska v Izoli ter prilo??nostna videofotografska razstava.
  • 11. januar 2005: Predpremiera v Izoli ob 18.00 in 20.00, Kino Odeon. Film bo v Izoli, kjer domuje festival Kino Otok, predstavila igralka Olga Oni??cenko.
  • 12. januar 2005: Slavnostna premiera v Kinodvoru, z gostjo Olgo Oni??ńćenko in ruskim vzdu??jem.

Premiero filma Babica spremlja akcija: ńće pripelje?? svojo babico (na katero koli izmed rednih januarskih projekcij) v Kinodvor, ji podarimo brezplańćno vstopnico.

Babica pa tudi to pot nagrajuje: Spravite svoje vtise o filmu Babica v besede in jih po??ljite na info@isolacinema.org (rok:
20. januar). Najbolj??e besedilo bomo nagradili z objavo in festivalsko kartico (ogled vseh filmov) prihajajońćega festivala Kino Otok 25.–29.5. 2005.

pusti sporoŤilo

Logged in as . Logout »