IsolaCinema - KinoOtok » Blog Archive » Pet pred dvanajsto: poziv v oto??ko prostovoljsko brigado!Pet pred dvanajsto: poziv v oto??ko prostovoljsko brigado!

Se v spro??─Źeni Sloveniji ne po─Źutite spro??─Źeno, ─Źeprav ─Źutite, da bi se morali? Vam to ne da spati? ??e veste, da boste itak pavzirali in bi se kljub potencialno zakockanemu letniku vseeno radi po─Źutili koristne, ljubljene in cenjene? ??elite odvre─Źi s sebe oklepe ni─Źvredne slabe vesti in v lastnem znoju realizirati svoje ─Źlove??ko bistvo?! Vse odgovore boste na??li v Terapevtski organizaciji zdru??enega dela Kino Otok!

─?e se pridru??ite TOZD Kino Otok, vam obljubljamo materialisti─Źno izku??njo, ─Źisto kot gorski studenec! Prise??emo: nobene metafizike, nobene la??ne duhovnosti, le lopata, primorska zemlja, pomladno sonce, kinodvorane in celuloidni trakovi. Vse, kar vam ponujamo, je popolnoma brezpla─Źno - tudi va??e delo! Ukrivili bomo va??e hrbte in zravnali va?? pogled, umazali va??e roke in o─Źistili va??a u??esa, po??rli va??e potrpljenje in vas nahranili z - no ja, pustite se presenetiti.

Skratka: v festivalski ekipi 4. Kino Otoka je ??e nekaj mest za prostovoljno sodelovanje pri ustvarjanju mednarodnega filmskega festivala! Za delo v oto??ki prostovoljski brigadi je zagotovljena festivalska akreditacija za ogled vseh filmov, spanje v kino kampu in hrana ter kritje stro??kov. Kontaktna oseba za informacije in prijave je Tita - 041 586 623. Od??tevamo dni do prve projekcije!