IsolaCinema - KinoOtok » Blog Archive » kino otok na liffu



kino otok na liffu

tsai ming liang
V času LIFFa bo na kopno priplaval tudi na?? Otok – obi??čite ga vsak dan v filmskem baru Kinodvor, v torek, 16. novembra, pa vas od 15. ure dalje vabimo na čajanko v preddverje Linhartove dvorane.
Te dni v mesto prihajata Lee Kang-sheng s svojim re??ijskim prvencem Pogre??ana (15. novembra v Kinodvoru, 16. novembra v Cankarjevem domu in Komuni) in Tsai Ming-liang, na?? prijatelj in avtor filma Zbogom, Dragon Inn! (predpremierno smo ga prikazali v Izoli, spomladi pa prihaja na redni kinematografski spored).
Ob njunem obisku vas vabimo na pogovor z gostoma po ponedeljkovi projekciji v Kinodvoru, v klubu Daktari pa 16. novembra pripravljamo prav poseben tajvanski večer. Pridete pogledat? Pridite zapet!
Va?? Kino otok vam na 15. Liffu sicer posebej priporoca naslednje filme: 2046 (Wong Kar-wai ) v sekciji predpremiere, Pot v Koktebel (Boris Hlebnikov, Aleksej Popogrebski), Viski (Juan Pablo Rebella, Pablo Stoll) v sekciji obzorja, Moolaad?? (Ousmane Sembene), Kavarna Lumière (Hou Hsiao-hsien) ter Sveto dekle (Lucrecia Martel) v sekciji proti vetru .
In seveda celoten program, posvečen Kim Ki-duku: Naslov neznan, Obalna stra??a, Pomlad, poletje, jesen, zima … in pomlad ter Samaritanka, ki je letos v Berlinu prejela Srebrnega medveda za re??ijo.

pusti sporo�ilo

Logged in as . Logout »